Links
ardakose, Sal, 22/12/2009 - 03:36 tarihinde.
Sitemde flag fivestars statistik gibi eklentiler kullanıyorum. sitede bunların hepsi aynı yerde görüntüleniyor. görüntülenme sayısı,add bookmarks,fivestars hepsi yan yana gözüküyor ve tema dosyasında sadece tek komut war bunlarla alakalı. o kodu başka yere koyarsam hepsi birden oraya gidiyor. ben sadece görüntülenme sayısının yerini değiştirmek istiyorum. bunu nasıl yaparım?
- Yeni yorum ekle
- 357 kez okundu

Bu konuda ben de takipteyim. Standart temada links, content'in altında bulunuyor. Ben de linkslerin yerini değiştirmek istiyorum. Linkleri links_inline'dan bağımsız hale nasıl getirebilirz?
Resimli bir örnek ile açıklarsanız daha iyi yardımcı olmaya çalışırım. Bunun yanında css den değiştirmeyi deneyiniz. Muhtemelen float: left olarak atanmıştır, onlardan bazılarını float:right olarak tanımlama işi görür. Anladığım bu şekil ise.
ben şu şekilde kısmen sıkıntımı giderdim. En azından gövdenin altında sıralanan linklerin yerini değiştirdim ve başlığın altına aldım. Ancak istediğim linki istediğim yere yerleştiremiyorum henüz. Geldiğim aşamaya kadar olan kısmı anlatayım.
Bunun için node.tpl.php ya da eğer içerik türünüze ait node.icerik-turu.tpl.php varsa o dosyada bulunan
<?php print $links; ?>satırını istediğiniz yere taşıyın.