cck çoklu url ekleme alanı
ordinaryus42, Per, 03/12/2009 - 13:58 tarihinde.
bir indirme sitesinde radipshare vb sitelerin linklerini yayınlayabilmek için bir alan eklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim...
Aslında bunu php kodları ile içerik templatesinden yapılabilir ama bu kadar php bilgi yok ama iş başa düşerse kendim yapıp burda yayınlayadabilirim...Örneğin çok satırlı bir textarea oluşturup her satırda bir link olacak şekilde linkler içeriğe kaydedilebilir. Php dizi ve dongu sayesinde her satır birer link olarak ekrana yazdırabilir ama dediğim gibi eğer hazır bi field varsa uğraşmak istemiyorum...
- Yeni yorum ekle
- 374 kez okundu

sanırım konuyu yanlış yere açmışsın. sorunun çözümü içinse links eklentisini kullanabilirsin. cck ve views uyumlu olduğu için direkt olmasa bile endirekt olarak işini görecektir.
Sorunuzun cevabı CCK'da...
CCK ve Link eklentisi ile bunu çok rahatça yapabilirsiniz. CCK'da alan eklerken link diye ekleyeceksiniz. Eğer birden fazla link ekleyecekseniz, bunu grup şeklinde de gösterebilirisiniz (grıp şeklinde göstermenin link eklentisi ile ilgisi yok).
Links eklentisini kullanmadım ama bu eklenti sanırım cck olmadan da işe yarıyor.