detaylı gösterim
keto, Çrş, 25/11/2009 - 14:10 tarihinde.
node üzerinden demişsiniz fakat orada yapılan müdehale çok kısıtlı. fakat eklenti ile tüm yerleşimler kontrol ediliyor, dikkat edilmesi gereken müdehale edilenin içeriğin içindeki elemanlar olması - içeriğin geniş kapsamı değil, detayları yani. düz bir çıktı alırsanız düzenlemeden, cck ile hazırladığınız sayfanızı liste halinde gösterecektir, ardı ardına sıralı. yani, resmin yanına şu terimleri koy, şu terim şöyler çerceve içinde olsun diyemiyoruz; eklenti bunu sağlıyor ama ftp üzerinden. müdehala ana taslağı etkilemiyor mu hocam yoksa ben mi yanlış biliyorum.
- Yeni yorum ekle
- 384 kez okundu

Çok karmaşık bir soru olmuş; tekrar tekrar okumama ve eksik olan noktalama işaretlerini yerleştirmeye çalışmama rağmen birşey anlayabilmiş değilim. Mümkünse sorularını daha sade bir dille, imla kurallarına uygun ve de maddeler halinde ifade edebilir misin? O şekilde yardımcı olmamız daha kolay olacaktır.
bahsettiğiniz biçimde node yani düğümün geneli için düzenleme yapılıyor fakat düğüm içindeki elemanlar üzerinde bi değişiklik olmuyor. node.tpl.php sayfasındaki sadece content bölümü yani çıktıyı şekillendiriyor.
farklı bir template oluştursak detaylı gösterim için cck temasında daha faydalı olur diye düşünüyorum. her bir eleman için ayrı biçimlendirme oluşturabiliriz sanırım
Content template sayesinde tüm cck alanları için kullanabileceğin php değişkenlerini görebilirsin. Bunları node-icerik_turu.tpl.php dosyasında kullanmam mümkün. Böylece content'in detaylarını (cck alanlarını) tek tek şekillendirebilirsin.