Acil Yardim
kral22, Sal, 20/10/2009 - 13:31 tarihinde.
selam aleykum abilerim ben bir site yapmak istiyorum. drupali locale kurdum enson versiyonunu ama şu sorunu yaşiyorum 1 eklentiler örnek cck 6.x.3 yaziyor kuruyorum çalişmiyor bir başka eklenti 6.x1 yaziyor oda çalişmiyor sizce
drupalin hangi versiyonunnu kullanmalayim tüm eklentilerin çalişa bilmesi için
- Yeni yorum ekle
- 273 kez okundu

Merhaba Kral22,
Lütfen baslik acarken, basligini "sadece" kendi isini görebilecek sekilde tanimlamak yerine, ileride baslarinin da yardim alabilecegini düsünerek, ona göre belirleyelim.
Durpal´in en son versiyonunu buradan cekebilirsin. Bu Drupal paketinin icinde gerekli sistem eklentileri de yaninda gelicektir. Öncelikle bunu kurup, gerekli bulunan eklentileri etkinlestirin.
Bundan sonra diger istenilen modullerin yine en son versiyonunu indirin. Drupal 6x icin yine drupal.org sayfasinda 6x e uygun "yesil" renkte isaretlenmis son versiyonu kurun.
Local´de calisiliyor ise apache ve sql in calisir durumda olmasina dikkat etmek gerekiyor.
Umarim yararli olacaktir verdigim bilgiler.
Ve işe başlamadan önce mutlaka burayı okumalısınız.
selam aleykum abilerim benim sorunum modullerden kaynaklaniyor mesala cck 6.2.1 sürümü cck image field 6.2.5 uyum sağlamiyor ve modulu kuramiyorum
Ne anlamda uyum sağlamıyor? Sistem eklentinin uyumsuz olduğunu belirtip kurulmasına izin vermiyor mu?
Not: Ayrıca imagefield'ın 6.2.5 gibi bir sürümü yok şu anda; en güncel sürüm 6.x-3.2.