Üyeler ve Üyelikler ile İlgili Büyük Problemler
Sitelerimizden birinde bugün ortaya çıkan iki büyük problem bizi gerçekten zor durumda bıraktı.
Advanced Profile Kit kullanmaya başladık. Üye profilleri gerçekten çok güzel bir konuma geldi. Ancak bugünden itibaren üye olanlara üyelik ile ilgili mailler gitmemeye başlamış. Normalde üye olanlara üye şifreleri mail ile gidiyordu.
Bunun son kurduğum eklenti ile alakası var mıdır veya ne ile alakası vardır bilmiyorum.
İkincisi sitede, özellikle üye profillerine girmek istediğimizde şöyle bir hata alıyoruz ve site açılmıyor:
Açılmaya çalışılan konum hiçbir zaman sonlanmayacak bir yönlendirme döngüsüne girdi.
Bunun da son kurduğumuz eklenti ile alakası var mıdır veya ne gibi bir alakası vardır bilemiyorum.
Bunlar ile ilgili çözüm önerisi olan var ise müteşekkir olurum.
Selametle...
- Yeni yorum ekle
- 256 kez okundu

Sorularınızı ayrı ayrı sormanız gerektiğini hatırlatır.
1 kısmı elden geldiğince cevaplamaya çalışayım. Söz konusu durumun aynısını bende yaşadım.
Eski sunucu hizmeti veren yerde iken site, yetkililer sitemin bulunduğu serverda ki diğer sitelerin yüzünden server IP sinin karalisteye alındığını söyledi durumu kısmen de olsa düzelttiler. Öncelikle bunu sunucu hizmeti satın aldığınız yer ile görüşüp düzeltirin.
Bir diğeri iste Türktelekomun standart port 25 i lapatmasıdır. Spam gönderimini durdurmak için yapılan bir işlemdir.
Bunların önüne SMTP Authentication Support eklentisi var bu eklentiyi kurarak geçebilirsiniz.
Bu eklenti ile siteden gönderilen bütün mailler STMP üzerinden gönderiliyor. Böylece üyelik mailleri ve şifre mailleri aksamadan gidebiliyor.
Teşekkür ederim.