Skip to Content

webformda bağlantılı form

Razz, Çrş, 07/10/2009 - 23:29 tarihinde.

Herkese merhaba
Bugün üye oldum siteye ve bu da ilk mesajım. Siteyi hazırlayanlara teşekkürler. Gerçekten çok güzel ve faydalı bir site olmuş. Umarım daha da iyi yerlere gelir site.
Soruma geleyim.
Bir site hazırlıyorum. Siteye de bir form koydum webformla. Yalnız yapamadığım bişey var. Bir çok sitede hepiniz mutlaka görmüşsünüzdür. Şehir ve ilçe sorulduğunda. Önce şehiri seçiyoruz ve ona göre altta ilçede sadece o şehire ait ilçeler çıkıyor. yani ikisi birbirine bağlantılı. bunu webformda nasıl yaparız. veya webformda yapılmıyorsa başka bi şekilde nasıl yaparız. 6.14 sürümünü kullanıyorum bu arada. Şimdiden teşekkürler...

etcetera9, Per, 08/10/2009 - 10:08 tarihinde.

Hierarchical Select (http://drupal.org/project/hierarchical_select) diye güzel bir modül var bu iş için, ancak henüz webformla birlikte çalışmıyor. CCK ile birlikte güzelce çalışıyor...

kayakentli, Pzr, 11/10/2009 - 13:16 tarihinde.

Hierarchial Select eklentisi çok uyuz çalışıyor. Başka alternatifi de yok. O yüzden bu alanda Drupal'de bir eksiklik hissediyorum. Fakat çok kullanılan bir içerik türü olmayacaksa kullanılması siteyi profesyonelliğe ulaştırıyor.