rootcandy nasıl kuruluyor????
buyukromulus, Cmt, 03/10/2009 - 13:40 tarihinde.
6.13 sürümü kullanıyorum. admin_menü eklentisini kaldırdım rootcandy yönetim temasını modül kısmına attım ama eklentilerde göremedim acaba nerde hata yapıyorum. ???? r
- Yeni yorum ekle
- 277 kez okundu

Bir tema modüller kısmında çalışır mı sence? Onu temalar klasörüne atmalısın (sites/all/themes)
Her sorunun sonuna birden fazla soru isareti koyunca, daha mi anlam kazaniyor sorularilariniz?
konu hakkında fazla bilgim olmadığı için herşeyi sorma ihtiyacı aptallığın değil tedirginiliğin tarifi olsa gerek. senin yaptığın da bilmenin verdiği sıkkınlık herhalde. bu kadar gereksiz bulduğunuz konuları cevaplamama özgürlüğü varlığınızın içerisinde bir modül gibi duruyor. aktif edin...
el alışkanlığı diyelim.. vazgeçemiyorum.
Benim verdiğim cevap için yazdıysan, bir yanlış anlaşılma var sanırım. Bende soruyu cevaplarken bir sıkkınlık vs. olmadı. Sadece çok kompleks seyleri soracağız diye de birşey yok. Benim soracağım bir soru da başkasına basit gelebilir. Benden sonra gelen arkadaşın cevabıyla birlikte okununca negatif bir etki yaratmış olabilirim tabi ama kesinlikle öyle bir amacım yoktu... Kade de o gün ters taraftan kalkmış anlaşılan. Bence 7'yi geçmediği sürece insan istediği kadar soru işareti kullanabilir :)
cümlesinden yola çıkarak böyle bir sert tepki verdim . bunu biraz abartılı buldum diye belki. sadece bilgisayar açıp kapamasını bilen bir insan olarak nasıl olduysa kendimi bi anda kodlar modüller temalar içerisinde web sayfası yaparken bulunca abuk sorular soruyor olmanın da verdiği kasılmayla sorularımdaki basitliğe ya da soru işaretlerine takılınıyor olması beni bu tepkiye zorladı. bunun dışında birşey değil. tepki için fazla geldiyse özür...
Tamam bence hiç sorun yok :) Ben senin sorunda hiç bi şeye takılmadım.. Ama şunu da söyleyeyim ki, ben Drupal'le ilgilenmeye başlarken drupal.org'da sorduğum biçok soruya tecrübeli insanlar daha sert cevaplar verdi. Bu işler biraz böyle, bi işte çömezsen kuyruğu kıstırıp sineye çekiyosun bi süre. Ha adam gibi cevap verseler olmaz mıydı? Bence daha iyi olurdu da işte böyle İnternet'te karşındakinin yüzünü görüp sesini duymadan iletişim biraz zor olabiliyor bazen. Ben o soruyu sorarken "karşımdaki daha az biliyor, çok saçma bi hata yapmış" gibi düşünerek sormamıştım. Sen bence yine de benden sonraki cevabı da okuyunca biraz gaza geldin :)
Bu arada rootcandy'i ben de denemiştim zamanında ama pek tavsiye etmiyorum. Sitenin normal görünümüyle yönetim sayfaları farklılaşınca bazen garip sorunlar çıkabiliyor ya da daha kolay hata yapılabiliyor gibi gelmişti bana. En güzeli Admin Menu modülünü kullanmak derim...
bence de admin menü dışına pek çıkmamak lazım. denedim ama aslında admin menünün daha kulllanışlı olduğuna karar verdim. düşüneneler içinde admin menüden şaşmayın derim