Skip to Content

Hoşgeldin Asker... :-)

hunanka, Per, 17/09/2009 - 21:33 tarihinde.

Bu siteye üye olan herkesin bir şeyleri ve bazen çok şeyleri borçlu olduğu, engin düzlükler gibi paylaşmaya açık dünyasına her geleni mevlana misali karşılayan ve hızır gibi en tıkanılan noktaya direk çözüm bulan site kurucusu ve sahibi Onur Serkan'a tüm site üyeleri adına teşekkürü bir borç biliriz.
Gönül bu karşılamanın böyle soğuk bir internet sayfasında değil, kutlama pastası ve içten sarılmalarla süslü olmasını isterdi... Ancak elden gelen şimdillik budur.
Evine, ailene, bilgisayarına, foçaya, sitene, özlemlerine ve bizlere geldiğine çok sevinçliyiz... Hoşgeldin Asker... :-)
Hoşgeldin Asker...

kade, Per, 17/09/2009 - 11:48 tarihinde.

Saniyoru bugün dönüyordu evet. Hunanka´da yazinca farkettim.

Her daim destek vermekten cekinmeyen Onur,

Sorular cok birikti haydi gec bilgisayarinin basina :D Saka bir yana DD karsilama komitesi adina ben de simdiden hosgeldin demek isterim.

kamil, Per, 17/09/2009 - 13:59 tarihinde.

Hoş Geldin asker durum nedir aralıkda gideceklere bir önerin varmı :D biz torunlarına

Yeniden doğmuş gibi olacaksın yeni hayatında başarılar, bol kazançlı, sağlıklı ve huzurlu bir yaşamın olur inşallah.

logox, Per, 17/09/2009 - 17:24 tarihinde.

e hadi gel artık :)

gdag, Per, 17/09/2009 - 18:18 tarihinde.

Drupal 6.14'ü bekliyordu sanırım. Bak o bile yayınlandı :D

onur serkan, Cuma, 18/09/2009 - 11:59 tarihinde.

Merhaba arkadaşlar, bu pastalı güzel karşılama ve temennileriniz için teşekkürler. Yaklaşık 5 aylık bir ayrılığın ardından sizlere tekrardan kendi evimden yazıyor olmak çok güzel bir duygu. Dün eve döner dönmez, giderken çalışır durumda bıraktığım ancak döndüğümde hayata küsmüş olarak bulduğum 2 pc'yi tekrardan çalışır duruma getirmekle uğraştığımdan siteye ayak basamamıştım; artık yine birlikteyiz.

Nasıl bir askerlik geçirdiğiniz, askerliği nerede, kimlerin komutasında ve nasıl arkadaşlarla yaptığınıza bağlı olarak değişiyor. Ben diğerlerine göre rahat sayılabilecek bir askerlik yaptım sanırım. Gerçi acemilik zorlayıcı bir dönemdi ama ondan sonra evrak işleriyle uğraştığımdan pek sıkıntı yaşamadım. Askere gidecek arkadaşlara verebileceğim belki de en önemli tavsiye "fazla düşünmemeleri" ve "yapılan işlerde mantık aramamaları"dır. Karşılaşabileceğiniz her türden can sıkıcı olayları fazla kafaya takmadan-kurcalamadan sadece işinize bakın, arkadaşlarınızla bolca geyik yapın, fırsat buldukça da kitap okuyun. Bir de bakacaksınız ki başlarda o bitmez görünen zaman hızla geçmiş ve askerliği bitirmişsiniz; aynen benim gibi :)

Evet, askerlik bitti ve ben de geri döndüm; ama şimdi önümde çözülmesi gereken daha önemli bir konu mevcut: iş. Bayram sonrasında yoğun bir şekilde iş bulma çalışmalarına girişeceğim. Bu konuda bana şans dileyin.

Gelelim Drupal'e ve de sitemize... Öncelikle başta hunanka olmak üzere, siteyi sahiplenen arkadaşlara bir kez daha teşekkürler. Askerliğim süresince en fazla eksikliğini hissettiğim şeylerden biri kuşkusuz internetti (bir diğeri de annemin yemekleri tabii ki :)) İki haftada bir çıktığım çarşı izinlerimde gelişmeleri ve siteyi mümkün olduğunca takip etmeye çalışsam da yapabildiklerim sınırlıydı. Böyle olunca ben de sitenin eksiklikleri ve nasıl geliştirilebileceği konusunda biraz kafa yorup notlar aldım (bunun için internete gerek yoktu ne de olsa). Önümüzdeki günlerde, aldığım bu notlar doğrultusunda, sitede bazı değişiklik ve yenilikler yapmayı planlıyorum. Bunları daha sonra açacağım konularda sizlere aktarıp, sizin de görüş ve önerilerinizi isteyeceğim. Ancak herşeyden önce, askerliğin üzerimde bıraktığı zihinsel ve de fiziksel yorgunluğu üzerimden atmam ve tekrardan sivil hayata uyum sağlamam lazım. Bayram tatili bunun için güzel bir fırsat oldu; birkaç gün daha internetten uzak kalacağım için şimdiden hepinizin Ramazan Bayramı'nı kutlarım.

Bayramdan sonra tekrar görüşmek üzere...

Hürgeneral Onur Serkan :) (alt sırada en sağdaki)

asker

hunanka, Cuma, 18/09/2009 - 13:27 tarihinde.

Rica ederim, elimden geldiğince buralarda olabildim. Seninde bayramın kutlu olsun, görüşmek umuduyla...

captix, Cuma, 18/09/2009 - 16:25 tarihinde.

seninde bayramın kutlu olsun onur serkan. seni burda görmek sevindirici

Mandriva, Cuma, 18/09/2009 - 20:44 tarihinde.

Hoşgeldin Onur :)